tag:blogger.com,1999:blog-4375679938733412175.post2401536461201850025..comments2024-03-08T04:47:17.590+02:00Comments on Ιστομαγειρέματα: Κρέας κοκκινιστόdaskalouahttp://www.blogger.com/profile/05976154527137568044noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4375679938733412175.post-69249112518535894972009-02-04T22:35:00.000+02:002009-02-04T22:35:00.000+02:00Άμα δεν είναι χύτρα ανοίουμε την μαείρισσα τζιαι π...Άμα δεν είναι χύτρα ανοίουμε την μαείρισσα τζιαι πελλετούμεν αν εσώθη το νερό να βάλουμε τζιάλλο για να μεν γινεί το κριάς καρβουνούθκια για το καπνηστήρι.<BR/>Τα μακαρούνια για να δεις αν είναι έτοιμα πιάνεις ένα φακκάς του πασσ τον τοίχο τζιαι αν μείνει κολημένο εν έτοιμο !!! χα χα χαstalamatiahttps://www.blogger.com/profile/00501878352330037470noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4375679938733412175.post-59926937895112135892009-02-04T22:08:00.000+02:002009-02-04T22:08:00.000+02:00τζιαι άμα έν έχεις χύτρα ταχύτητας; Πόσον νερόν σε...τζιαι άμα έν έχεις χύτρα ταχύτητας; Πόσον νερόν σε κανονική μαείρισσα τζιαι πόσην ώρα, τζιαι σε τί φωθκιάν;<BR/><BR/>δοκίμασε τα μακαρούνια να μεν τα βαροψήσεις όπως το 99.9% των ελλήνων τζιαι των κυπραίων. Κάμε τα όπως τους Ιταλούς (οι έλληνες θεωρούν τα ωμά). Βράζεις τα σε πολλά δυνατήν φωθκιάν με πολλύν πολλύν νερό αλατισμένο. Άμαν σφίξεις το μακαρούνιν με τον μιαλιώναν τζιαι τον δείκτην τζιαι κόφκεται τότε έιναι έτοιμον. Φκάλλεις το αμέσως τζιαι κουλιάζεις το ζουμίν. Ανακατώννεις τα λλίον αλλά δεν τους βάλλεις νερόν κρυόν να τρέξει πουπάνω τους όπως κάμνουν πολλοί για να σταματήσουν το ψήσιμον. Η εξάτμηση είναι αρκετή να τα κρυάνει κάπως τζιαι να μείνου Al dente όπως λαλούν οι Ιταλοί. Δοκίμαστα λλιόττερον ψημένα τζιαι θα δείς ότι στο τέλος θα σου αρέσουν που δεν θα είναι χυλωτά σαν την σούππαν.Aceras Anthropophorumhttps://www.blogger.com/profile/18438365729254748240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4375679938733412175.post-82351663658751916942009-02-04T19:08:00.000+02:002009-02-04T19:08:00.000+02:00Λένι μου στη χύτρα ταχύτητας περίπου μισή ώρα με τ...Λένι μου στη χύτρα ταχύτητας περίπου μισή ώρα με τρία τέταρτα ενάλογα και το κρέας και σε τι κατσαρόλα θα το βάλεις.stalamatiahttps://www.blogger.com/profile/00501878352330037470noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4375679938733412175.post-47271592427434922972009-02-03T23:53:00.000+02:002009-02-03T23:53:00.000+02:00Πόση ώρα ψήσιμο χρειάζεται Σταλαματιά μου; (στο πε...Πόση ώρα ψήσιμο χρειάζεται Σταλαματιά μου; <BR/>(στο περίπου)Lenihttps://www.blogger.com/profile/10957038086030976616noreply@blogger.com