tag:blogger.com,1999:blog-4375679938733412175.post6583237210680675967..comments2024-03-08T04:47:17.590+02:00Comments on Ιστομαγειρέματα: Chicken Fajitas (the complete guide)daskalouahttp://www.blogger.com/profile/05976154527137568044noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4375679938733412175.post-77679165133435722352012-01-18T12:04:17.104+02:002012-01-18T12:04:17.104+02:00Τέλεια τα φαχίτας, από τα αγαπημένα μου. μαϊρεύκω ...Τέλεια τα φαχίτας, από τα αγαπημένα μου. μαϊρεύκω τα, αλλά πιάνω έτοιμο το quacamole. :P<br /><br />Βασικά, όλες οι συνταγές εν πολλά ωραίες και αρέσκει μου να περνώ ώρες μέσα στην κουζίνα έτσι θα αρχίσω σιγά σιγά να τες δοκιμάζ - όσες μπορώ δηλαδή γιατί μια είμαι.ENTHELWhttps://www.blogger.com/profile/09649189513816932480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4375679938733412175.post-68077716412265923162010-09-17T23:22:45.825+03:002010-09-17T23:22:45.825+03:00Καλά έκαμες, ήταν το επόμενο ποστάκιον δαμέ.
Η ΚΟΥ...Καλά έκαμες, ήταν το επόμενο ποστάκιον δαμέ.<br />Η ΚΟΥΜΕΡΑ μου εν ισπανίδα, που επία σπίτι τους έκαμε το leftover κοτόπουλο μεξικάνικο.<br />Λίες πιπεριές τσιγαρισμένες, γιαούρτι, έτοιμο guacamole, fajitas, τομάτα ψιλοκομμένη.<br />Τζαι πάλε μια χαρά ήταν.<br /><br />Επίσης, εγώ τον κόλιαντρο αποφέυγω τον επιμελώς. Αλλά αϊ στίλ λάικ!Moonlighthttps://www.blogger.com/profile/07642288285335627378noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4375679938733412175.post-18572661765367000772010-09-17T22:32:37.933+03:002010-09-17T22:32:37.933+03:00μιλούμε για ΜΕΓΑΛΟ παναΰριν όμως!!!
είμαι σίουρη ό...μιλούμε για ΜΕΓΑΛΟ παναΰριν όμως!!!<br />είμαι σίουρη ότι εν εξαίσιο, αλλά να παραθέσω κι εγώ το δικό μου βέρζιον σε περίπτωση που έχει κι άλλους βιαστικούς/βαριεστημένους σαν εμένα:<br /><br />Υλικά για φουλ παναΰρι: κοτόπουλο (ή όποιο κρέας ή μανιτάρια για βέτζι επιλογή, χρωματιστές πιπεριές ή μόνο πράσινες, κρεμμύδι, σκόρδο (αν και προσωπικά βαρκούμαι τον και απλώς τσιγαρίζω τα φαγιά μου σε kerrygold herb σκορδοβούτυρο), μπαχαρικά ή φαχίτα μιξ, 2-3 κουταλιές κέτσιαπ και λίγο κόλιαντρο φρέσκο ψιλοκομμένο. Για πιο εξπρέςς καταστάσεις, φεύκει ο κόλιαντρος τζιαι το κρεμμύδι.<br /><br />Ψήνω τα ούλλα κλασσικά (πρώτα το κρέας και μετά τις πιπεριές), και προς το τέλος βάλλω τη κέτσιαπ για να δέσει πανέμορφα η κατάσταση μου και μόλις πριν κλείσω το γκάζι ρίχνω και τον κόλιαντρο. Βασικά ο κόλιαντρος και το φαχίτα μιξ οι γεύσεις κατατεθέν των μεξικάνικων.<br /><br />εν μέλιν :]<br /><br />το Pico de Gallo έκαμνα το που το νου μου χωρίς να ξέρω τι είναι (έκαμα το πρώτη φορά όταν δεν είχαμε σάλτσα για τα wraps και επιχείρησα να την κάμω φρομ scratch) :Ρ<br /><br />επολλολόησαSikehttps://www.blogger.com/profile/18008318116601231567noreply@blogger.com