tag:blogger.com,1999:blog-4375679938733412175.post8721166709790329027..comments2024-03-08T04:47:17.590+02:00Comments on Ιστομαγειρέματα: Ψάρι στο άλαςdaskalouahttp://www.blogger.com/profile/05976154527137568044noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4375679938733412175.post-45531301728076053622008-03-16T12:49:00.000+02:002008-03-16T12:49:00.000+02:00Λιγουρης ειμαι, να λυσαξω δεν θελω με τιποτα.Λιγουρης ειμαι, να λυσαξω δεν θελω με τιποτα.habilishttps://www.blogger.com/profile/14617014610473100508noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4375679938733412175.post-9780948546701586262008-03-09T00:25:00.000+02:002008-03-09T00:25:00.000+02:00Stalamatia γίνεται τζαι άλλα ψάρια τζαι πιό μικρά....Stalamatia γίνεται τζαι άλλα ψάρια τζαι πιό μικρά. Όχι όμως κάτω του κιλού. Νομίζω τζαι οι τσιπούρες καλές θα είναι. Καλύτερες από τηγανητές σίγουρα. Γίνεται τζαι με μικρό κοτόπουλο. Τζείνον που συμβαίνει είναι ότι το άλας τραβά τες μίλλες ούλλες αλλά όχι το ζουμίν. Τζαι το ζουμίν μένει όλον στην κούνναν του ψαριού ή του πουλιού.Aceras Anthropophorumhttps://www.blogger.com/profile/18438365729254748240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4375679938733412175.post-12728961926650500772008-03-06T16:29:00.000+02:002008-03-06T16:29:00.000+02:00@ aceras: Εκτύπησες κέντρον! Είναι η αγαπημένη μου...@ aceras: Εκτύπησες κέντρον! Είναι η αγαπημένη μου συνταγή και η σπεσιαλιτέ μου. Σπίτι μου έχω μερικά σακκούλια άλας των 20 κιλών να βρέθουνται. Βέβαια, η τέχνη, όπως είπες, είναι να καταφέρεις να γίνει η σωστή κρούστα, να την σπάσεις και να καθαρίσεις το ψάρι προσεκτικά για να βγάλεις απο μέσα το "σωστό περιεχόμενο". Αν εν συναγρίδα ή φαγκρί, ακόμα καλύτερα.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4375679938733412175.post-25531695999053210822008-03-04T23:17:00.000+02:002008-03-04T23:17:00.000+02:00Ασερα εν απαραίτητα τα ψάρκα να ενι τόσο μιάλα ?Αν...Ασερα εν απαραίτητα τα ψάρκα να ενι τόσο μιάλα ?Αν ένι πιο μιτσιά εν γίνετε? ή άλλον είδος ψαρκού?stalamatiahttps://www.blogger.com/profile/00501878352330037470noreply@blogger.com