Πιάννεις τζιαι ξικουννήζεις καμπόσο λουβί.
Βάλλεις το στον ατμό να μαλακώσει κανένα 10λεπτο. Δηλαδή μές το steamer. Στο νερόν του steamer βαλλες τριμμένο ginger να το ευωδιάσει ελαφρά.
Εννοείται δοκιμάζεις το για να ξέρεις ότι εν έτοιμο όταν έν σε ακκάννει η κούννα πλέον.
Στεγνώννεις το καλά σε μπόουλ.
Πιάννεις έναν τηγάνι μεγάλο τζιαι ρίχνεις του ελαιόλαδο να βράσει (όι να κρούσει!!)
Ρίχνεις στο τηάνι ψιλοκομμένο σκόρδο μπόλικο, άμα δρώσει ρίχνεις τζιαι το λουβίν, τσιγαρίζεις όσο να μυρίσει ο σκόρτος, τζιαι μετά ρίχνεις καμπόσο βασιλικό-ολόκληρα φύλλα.
Έτοιμο.
Άφησε το να κρυάνει, βάλε άλας όσο θέλεις, τζιαι απόλαυσε πάς σε ψωμί φρέσκο σάν ορεχτικό.
Παρόλο που εν τρώω τα κουτσιά τα φρέσκα λόγω απαγόρευσεις γιατρού που τα μιτσιά τα χρόνια μου,εντούτις εν ναν κάτι παρόμοιο ο τρόπος ή η γεύση.
ΑπάντησηΔιαγραφήΥ.Γ.Μα έσιει λουβίν φρέσκο στο Αμέρικα;οξά κουβαλάς το που τη Κύπρο;χα χα χα.