9 Νοεμβρίου 2010

Κοτόπουλο μαρινάρα με γιαούρτι


Ήρτεν που λαλείτε ο φίλος ο Αντώνης τζιαι όπως του έταξα είπαμεν να άψουμεν κάρβουνα εχτές που μας έκαμεν λλίον ήλιον (σήμερα έπνιξεν μας). Τζιαι εκάμαμεν λλίον κοτόπουλο στήθος τζιαι λλία παϊδάκια. Τα παϊδάκια εν θα σας τα εξηγήσω, εν τζιαι εκάμαμεν τίποτε παραπάνω που τα γνωστά με την ρίγανη.

Το κοτόπουλλον εμαρινάραμεν το που την νύχταν σε γιαούρτιν, σκόρτον, caraway seed*(που μοιάζει λλίον με τους σπόρους του γλυκάνισου), tarragon, πάπρικα τζιαι κόλιαντρο κουπανιστόν. Γύρις ημέρα εβάλαμεν το πας τα κάρβουνα. Το γιαούρτιν βασικά συγκρατά τα ζουμιά του κοτόπουλου τζιαι γινίσκεται ωραίον τζιαι τρυφερόν. Τούτη εν η ιδέα εν πάσει περιπτώσει. Εμείς εβαροψήσαμεν το τζιαι έφκηκεν μας λλίον στεγνόν, αλλά η γεύση του εν είσιεν λάθος-εφάμεν το μια χαρά τζιαι έλειψεν μας...


*τούτον βάλλουν το πολλά στην Ινδική κουζίνα.




Made with Slideshow Embed Tool

3 σχόλια:

  1. Γευστικότατη πρόταση!!!Καλή σου Μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mmmmmm
    thelw tozia tziai kapnous tziai titsin sta karvouna:-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτο με το γιαουρτι θα το κανω συντομα και θα σου πω, απλος πρεπει να βρω ολα αυτα τα μπαχαρικα που λες και... δεν καταλαβαινω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή