9 Ιανουαρίου 2012

HoHoHo Chef! Πάμε Καναδά!!!!



]
Το ήμεϊλ το Χοχοχο Σέφ ήταν ξεκάθαρο! "Χαχαχαχαχα Πρασινάδα δεν θα πας μακρια!" μου είπε, "Λίγο πιο πάνω, στον Καναδά θα σε στείλω!"

Ετσι λοιπον διαβασα προσεχτικα το εξαιρετικό μπλογκ της πολυτάλαντης Έρης που βρίσκεται στον Καναδά για να επιλέξω συνταγές! Ψάχναμε και συνταγές με την μαμά μου για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, και έτσι επέλεξα δύο ομορφες συνταγές!

Ψάχναμε ένα ορεκτικο......επελεξα τα κολοκυθάκια σε ρολάκια με τυρία. Παρέλειψα μόνο το σουσάμι. Η γέμιση με την μυρωδιά του φρέσκου δυόσμου και του άνιθου εξαιρετική.  Την επόμενη φορά σκεφτομαι να κάνω την γέμιση και να την απλωσω πάνω σε ψωμάκι μαζι με ενα μικρό κομμάτι λιαστή ντομάτα απο πάνω. Τί λες Έρη;;



Ψάχναμε επίσης μια συνταγή για βοδινο....Ετσι βρηκα στο μπλογκ αυτη την συνταγή για ψαρονέφρι γεμιστό και απλα την κάναμε με βοδινό. Η γεμιση μύριζε Χριστούγεννα έτσι δεν μπορουσαμε να αντισταθούμε. Προσθεσα και λίγα βερίκοκα και πολύ λίγη κανέλα. Η γέμιση ήταν τέλεια!!!


Έρη σου εύχομαι "Καλή Χρονιά" με υγεία και δημιουργικότητα! Σε ευχαριστώ πολύ για τις συνταγές και χάρηκα πολύ που γνώρισα το μπλογκ σου! Απέκτησες μια νέα θαυμάστρια!  Πολλά φιλιά απο το όχι και τόσο μακρινό Σικάγο! :)

Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ την Θαλασσα Μωβ για την οργανωση αυτου του πολύ όμορφου παιχνιδιου!! :))) Για τυχων λάθη απολογουμαι εκ τον προτέρον γιατί αυτο ειναι το πρώτο ποστ μου που δεν ειναι γραμμένο στα Κυπριακά!!!!!

11 σχόλια:

  1. Όντως η Έρη είναι πολυτάλαντη και είσαι τυχερή που σου έτυχε...οι συνταγές...εξαιρετικές!!!Μπράβοοοο!!!!Να το ξανα κάνουμε!!!!!!!Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρασινάδα μου, σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για το κόπο που έκανες!!! Λυπάμαι που δεν ηξερα το blog σου νωρίτερα, να ναι καλά η Ξανθή που μου έδωσε το heads up και σε βρήκα! Χαιρομαι που σου άρεσαν οι συνταγές, καλή χρονιά σου εύχομαι και ελπίζω να τα λέμε συχνά απο εδώ και πέρα!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Ελένη
    Και του χρόνου με υγεία!!! Ηταν πολύ ωραία η ιδέα της Μωβ!!Καλή χρονια! :)


    @Έρη
    Καλή Χρονιά!!! Ουτε εγώ ηξερα το μπλογκ σου και γι'αυτό μου αρεσε πολύ το παιχνίδι γιατί ανακαλύψαμε τοσα πολλά υπέροχα μπλογκς! Ξανά πολλά συγχαρητήρια για το μπλογκ σου. Απέκτησες ακόμη μια θαυμάστρια!!! Οι συνταγές ηταν πάρα πολύ όμορφες! :))
    Φιλιά και ευχομαι ο χειμώνας να μην μας ταλαιπωρήσει πολύ φέτος! Να'σαι καλα και θα τα λέμε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/1/12, 3:29 μ.μ.

    είστε κ οι 2 υπέροχες!'Ερη μας λείπεις εδω στην πατρίδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρασινάδα χαίρομαι που σε ανακάλυψα μέσα από το παιχνίδι του Hohoho Chef!
    Σου έτυχε ένα πολύ "νόστιμο" blog και οι επιλογές σου ήταν εξαιρετικές!
    Τελικά αυτό το παιχνίδι ήταν υπέροχο!!!!
    Καλή χρονιά σου εύχομαι, φιλιά στην όμορφη Κύπρο με την οποία με συνδέουν πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελενα σε ευχαριστώ παααρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Καλή Χρονια και σε σένα απο το Σικάγο και ευχομαι συντομα να παω Κυπρο να της πάρω τα φιλια σου! :)

    Τελειο το παιχνίδι και η ιδέα της Μωβ!! Και εγω χαίρομαι πάρα πολυ που ανακάλυψα όλες εσάς! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρασινάδα μου,
    δεν είχες την τύχη να έρθεις μέχρι την Ελλάδα-ακόμη γελώ που το Σικάγο συνδέθηκε με Καναδά-αλλά είχες πραγματική τύχη με τις συνταγές της Έρης,και φυσικά έκανες εξαιρετικές επιλογές!
    Αυτά τα κολοκυθάκια ειδικά,αδυναμία!

    Μια χαρά τα έγραψες στην ελληνική,μην μπερδεύουμε όμως τα κορίτσια και νομίσουν πως διδασκόμαστε την κυπριακή στα σχολεία!
    :))))))))))))))))))))))))))

    φιλούρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μωβ είδες τι σου είναι η τύχη!!! χαχαχαχα
    Η γεμιση για τα κολοκυθάκια ήταν τέλεια! Μου έδωσεν πολλές ιδέες!

    Ναι εννοείται να μην τις μπερδέυουμε τις κοπέλες!

    Να'σαι καλά Μωβ και να το ξανακάνουμε!! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλησπέρα και καλώς σε βρήκαμε! ωραίο ιστολόγιο! αν θες πέρνα κι εσύ μια βόλτα από το δικό μας μπλογκοσπιτάκι! καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Pela Sofi
    Καλωσορίσατε!!! Ευχαριστουμε πολύ! Θα περάσω και απο το δικο σας! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή