Απλη, πανεύκολη τζαι νοστημότατη!
Πλυνίσκουμε καλά πατάτες τζαι κόφκουμε τες σε κυβους. Προσωπικα αρεσκει μου να τες βάλλω με το φύλλο ετσι πλυνισκω τες καλά. Βαλλουμε τες σε ένα πάιρεξ ή ταψι. Αλατίζουμεν τζαι προσθετουμε ριγανη αναλογα με τα γούστα μας. Προσθέτουμε λίο ελαιόλαδο τζαι χυμο πορτοκάλι. Εγω σε τουτο το μικρό πάιρεξ με 4 μεγαλούτσικες πατάτες, εβαλα ένα ποτήρι χυμό. Ψηνουμε στο φούρνο.
Πριν |
Μετά |
φαίνουνται νόστιμες:)τρέχουν τα σάλια μου,,θα τις δοκιμάσω σίγουρα τζαι θα πω γνώμη:P
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ αλήθκεια να λέγεται εν πολλα ωραίες!! :Ρ Θα καρτερώ γνώμη!! :))))
ΔιαγραφήPassei para uma visitinha.
ΑπάντησηΔιαγραφήÉ uma receita muito fácil.
A apresentação desse prato é realmente atraente.
Gostei muito da receita do pão da postagem anterior.
Boa semana!
Beijinhos do Brasil.
¸.•°`♥✿⊱╮
obrigado!!! :)
ΔιαγραφήΥπέροχες!!!!!!!! Μου αρέσουν πολύ έτσι!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά!!!
Ευχαριστώ!!! χχχχχ
ΔιαγραφήΜιαμ μιαμ οι πατατούλες σας μπράβο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚορίτσια εχει καμιά σας καμιά φωτογραφία από το λουλούδι κιρίτσιητσιη; αν ναι μπορείτε να την αναρτήσετε για να την πάρω ;;Ευχαριστώ!!!ΠΟΛΛΆ ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ!
Ευχαριστώ!!!!! :)))
ΔιαγραφήΕγω πρώτη φορά ακούω τουτο το λουλούδι. Ρωτα καμια Ποστ που καταλαβει που την Κυπριακή χλωρίδα!