Χαράζουμε με ενα μαχαίρη το κρεμμυδι μέχρι την μέση οπως κάμνω εγώ στην φώτο. (ναι ναι εγώ είμαι η πρωταγωνίστρια!) |
Βάλλουμε το κρεμμυδάκι σε πολλά ζεστό νερο για κανένα λεπτό. |
Απαλά απαλά και με πολύ αγάπη, αφαιρούμε ενα ενα οσα layers θέλουμε. |
Γεμίζουμε με την γέμιση των γεμιστών (ω γεμιστά!) μας. |
Υ.Γ. Ειχα γράψει πριν καιρό, για τα παραδοσιακά γεμιστά, τζαι ανέφερα ότι κάμνω τζαι κρεμμυδάκια γεμιστα τζαι ερωτήσαν με πως τα κάμνω εξού και το ποστ.
εν τέλεια! εν όπως το μέλι..φυσικά μετά πονείς το στομάχι σου αν σε πειράζει το κρεμμύδι αλλά whatever!
ΑπάντησηΔιαγραφήEμένα ρε Ουρανία μόνο ωμά με πειράζουν...Αμαν εν καλοψημένα είμαι οκέι!! :))))
ΔιαγραφήΟι φωτογραφίες τα λένε όλα!
ΑπάντησηΔιαγραφή"Μαχαίρι" τζαι όι "μαχαίρη".
ΑπάντησηΔιαγραφήΤί εννοείς έφα τζαι τον TwistedTool;
Υ.Γ: ζγιάν το μέλιν τα γεμιστά ;)
Το ορθογραφικό εν για να εχω τζαι καμιάν ατέλεια για να μεν με πιάνει το μάτι!! :ΡΡΡ
ΔιαγραφήΈτο, πέ το καθαρά… Εν που θέλεις να μου μιάσεις!
Διαγραφή*_*
Χαχα αφου είσαι το είδωλο μου ρε Πεζούνι! :Ρ
Διαγραφήωωωωω τα αγαπημενα μου γεμιστά εν τα κρομμύθκια! Καμνω τα τζιαι εγω ετσι αλλά έχω ενα τιπ για τζείνους που τσιγαρίζουν τον κειμά για γεμιστά τζιαι/η πειράζει τους το κρεμμύδι:
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα κρεμμύδια βράζεις τα σε νερό με 2-3 κουταλιές ξύδι για περιπού 15 λεπτά τζιαι μετά κάμνεις ότι είπεν η θεία απο το Σικάγο (και τώρα στην Νήσο).
Ετσι καραμέλλωννουν ώστι να ψηθούν τζιαι γινουνται πκιο ελαφρία λόγω ξυδούς (και πλιάτσικα)
Τζαι εμένα εν τα αγαπημένα μου!! Εν το ήξερα τουτο με το ξύδι κόρη! Θενξ!!! :))))
ΑπάντησηΔιαγραφήαν τα φτιάχνεις με αγάπη... παει αυτο είναι.. πετύχανε!! ωραία!! (γεμιστά κρεμμυδια.. δεν είχα ξαναδει!! )
ΑπάντησηΔιαγραφήNαι! Τα γεμιστα είναι απο αυτά τα φαγητά που θέλουν πολύ αγάπη για να πετύχουν! :))
Διαγραφή