21 Αυγούστου 2008

Κοτόπουλο με φέτα και πιπεριές


Για 4 άτομα θα χρειαστείτε:
4 φιλέτα κοτόπουλο κομμένα κύβους
λίγο ελαιόλαδο (για το τηγάνισμα)
1-2 χρωματιστές πιπεριές
1-2 ντομάτες
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 μικρή φρέσκια κρέμα
περίπου ¾ Φέτα
½ ποτήρι λευκό κρασί
ρίγανη

Κόβουμε σε ροδέλες τα κρεμμύδια και τις πιπεριές, τα τσιγαρίζουμε για λίγο και τα βάζουμε σε ένα ταψί. Στο ίδιο τηγάνι ψήνουμε το κοτόπουλο μέχρι να ασπρίσει (όχι να ψηθεί). Βάζουμε το κοτόπουλο μέσα στο ταψί, πάνω από τις πιπεριές και τα κρεμμύδια. Από πάνω απλώνουμε φέτες ντομάτας, τη φέτα την οποία έχουμε λιώσει, ρίγανη, τη φρέσκια κρέμα και το κρασί. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στο φούρνο (στους 200) για περίπου 20'.

Σερβίρεται με ρύζι.

4 σχόλια:

  1. Leni
    Απότι κατάλαβα ούλλοι τρώσιν έξω ,σιγά μην κάτσουν να μαϊρέψουν .
    Ωραίες οι συνταγές σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχα, λες σταλαματιά; Κοίτα, εγω τις γράφω, όποιος πεινάσει έχει επιλογές!
    Να'σαι καλά, περιμένω comments όταν τις δοκιμάσεις ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mια χαρά μου ακούγεται, θα το δοκιμάσω σήμερα!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/4/13, 6:44 μ.μ.

    όταν λέμε κρέμα τι εννοούμε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή