23 Ιουλίου 2010

Insalata di riso

Τούτη η συνταγή πάει πολλα άμμαν εσιει πυράν.

1 φλ. ρύζι μπασμάτι
3 τομάτες
1 πιπεριά πράσινη ή κίτρινη η τζιαι που τες 2
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 κουτί τόνο
μαϊντανό
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

Βράζεις το ρυζι τζιαι αφήνεις το να κρυώσει. Άν εσιεις ρύζι που σου έμεινε που την προηγούμεν ακόμα καλλυτερα.
Κοφκεις τα ουλλα μιτσιά μιτσιά τζιαι σμιεις τα με το ρύζι τζιαι τον τόνο, βάλλεις το λάδι, το λεμόνι τζιαι αλατοπιπερώνεις. Αφήστην σαλάτα να κρυώσει καλα στο ψυγείο, έτοιμο.

Πέρκει να ενόμισες που τον τίτλον οτι προκειται για haute cuisine!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου