- μανιτάρια portobello
- κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- σκόρδο λιωμένο (κατά προτίμηση)
- ελαιόλαδο
- ξύδι βαλσάμικο
- ρίγανη
- αλάτι
Πλένουμε τα μανιτάρια και αφαιρούμε τα κοτσάνια τους. Αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο, το βαλσάμικο, το αλάτι, τη ρίγανη και το λιωμένο σκόρδο και βάζουμε μέσα τα μανιτάρια. Αφήνουμε για κανά 2ωρο για να μαριναριστούν*. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το βάζουμε πάνω στα μανιτάρια. Ψήνουμε στη σχάρα για 10-15'.
(*)Αν δεν έχουμε μαρινάρει τα μανιτάρια, απλά τα περιχύνουμε με το μείγμα μετά που βάζουμε το κρεμμύδι και ψήνουμε.
γίνεται να μου μαειρεύκεις επίπληρωμή;;;
ΑπάντησηΔιαγραφήεν τέλειαααα
Χεχεχε όλο και κάτι μπορούμε να κανονίσουμε :)
ΑπάντησηΔιαγραφή