29 Μαρτίου 2010

Μανιτάρια portobello στη σχάρα

Θα χρειαστούμε:
  • μανιτάρια portobello
  • κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • σκόρδο λιωμένο (κατά προτίμηση) 
  • ελαιόλαδο
  • ξύδι βαλσάμικο 
  • ρίγανη
  • αλάτι
Οδηγίες:

Πλένουμε τα μανιτάρια και αφαιρούμε τα κοτσάνια τους. Αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο, το βαλσάμικο, το αλάτι, τη ρίγανη και το λιωμένο σκόρδο και βάζουμε μέσα τα μανιτάρια. Αφήνουμε για κανά 2ωρο για να μαριναριστούν*. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το βάζουμε πάνω στα μανιτάρια. Ψήνουμε στη σχάρα για 10-15'.


(*)Αν δεν έχουμε μαρινάρει τα μανιτάρια, απλά τα περιχύνουμε με το μείγμα μετά που βάζουμε το κρεμμύδι και ψήνουμε.

2 σχόλια:

  1. γίνεται να μου μαειρεύκεις επίπληρωμή;;;

    εν τέλειαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χεχεχε όλο και κάτι μπορούμε να κανονίσουμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή