Σε ενα αντικολλητικό τηγάνι, βαλλουμε ελάχιστο ελαιόλαδο (1-2 κουταλιες) τζαι βαλλουμε μέσα κομμένο σε μικρά κυβάκια, το βοδινο μας ή οποιο κρέας θέλουμε. (Εγω πιάνω κατι φιλέτα βοδινου τα οποία "χτυπά" τζαι πακετάρει στο κρεοπωλείο του το αγαπημένο μου σουπερμάρκετ.)
Αμα ψηθεί το κρέας προσθέτουμε κρεμμυδάκια φρέσκα τζαι αμαν ψηθουν τζαι τζείνα λιο βάλλουμε τζαι χοντροκομμένα μανιταράκια. Μπορειτε να προσθέσετε οτι λαχανικό θέλετε φυσικά. Αμαν ψηθουν προσθέτουμε το μπαρμπεκιου σος της αρεσκείας μας. Αφήνουμε να πάρουν μια βράση τζαι ειμαστε έτοιμοι!
Σερβίρουμε με ρύζι ή οτι αλλο θελουμε.
αλοιμονο αν καταλαβα περι τινος προκειται..
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι σε προβληματίζει;;; Μπορω να βοηθήσω στην επεξήγηση;;
ΔιαγραφήΜα...έτοιμη σάλτσα;
ΑπάντησηΔιαγραφήΈχεις διαβάσει τι έχουν μέσα αυτές οι barbeque σως;