23 Νοεμβρίου 2007

Τα σκεύη του 21ου αιώνα

Εργάζεσθε σε εστιατόριο; Έχετε πολλούς καλεσμένους για σερβίρασμα; Ιδού ο δίσκος ο σωστός για να μην πάθετε αγκύλωση και για να μην βγάλετε κάλλους στα χέρια!!!!






Θέλετε να πάρετε μπανάνα στη δουλειά, στη σχολή, ή στο σχολείο τζιαι την ώρα που πάτε να την φκάλετε να την φάτε βρίσκετε την λιωμένη; Τώρα, με το μπανανοπροφυλακτικό, όλα τα προβλήματα έχουν λυθεί. Οι μπανάνες που μεταφέρετε, δεν θα είναι ποτέ πια οι ίδιες. Τουλάχιστον όμως, θα είναι οι ίδιες που ήταν πριν τις βάλετε στην τσάντα σας.



Έχετε βαρεθεί να μαζεύκουνται πιάτα τζιαι φιτζανούθκια όποτε έρκουνται σπίτι σας οι φίλοι σας για να πιείτε καφέ; Στο γραφείο ισχύει ο κανόνας, ο καθένας να πλυνίσκει ό,τι λερώνει; Με το νέο φλιτζάνι-πιατούι, δύο σε ένα, εξοικονομείται χώρο στο γραφείο σας (ως έπιπλο) τζιαι χρόνο στο γραφείο σας (ως χώρος), που σίγουρα είναι (και οι δύο) πολύτιμοι!


Εχάλασε το τάιμερ τζιαι εν ηξέρετε πότε ενναν έτοιμες οι φρυγανιές σας; Ή θέλετε να ελέγχετε εσείς πότε ακριβώς εννα τες φκάλετε που το μηχάνημαν; Με τη διαφανή τοστιέρα, ήβρατε τη λύση σε όλα τα βασανιστικά ερωτήματα που αφορούν στις καπίρες σας! Η κατάλληλη καπίρα θα είναι έτοιμη σύμφωνα με το γούστο σας για συνοδέψει τζιαι τα αυκά με τες τομάτες που προτείνει κάπου μες στο μπλογκ τούτο τζιαι η Γιώτα.



Βαρκέστε να καρτεράτε που πάνω που το φλιτζάνι με τη σακουλλούα του τσιαγιού για να ετοιμαστεί το τσάιν σας. Υπάρχει ο φίλος μας ο πιγκουίνος με χρονόμετρο που εν έτοιμος να σηκώσει τη σακκουλούδαν μετά που τον χρόνον
που θα του ρυθμίσετε. Πλέον εν θα βαρκέστε να κάμετε τσάι, ούτε εννα χάννετε ώρα να καρτεράτε βαστώντας τη σακκουλούδαν.


Ακόμα ένα χρήσιμον εργαλείον, που ρυθμίζει την ποσότητα του βουτύρου που εννα βάλετε μες στην καπίρα σας για το πρωινό σας.







Συνήθως στις φοιτητικές εστίες με τις κοινόχρηστες κουζίνες ούλλο τζιαι κάποιος τριγυρίζει πίνοντας τες μπίρες σου που το ράφι σου στο ψυγείο, τρώγοντας τα μήλα σου, ή κλέβοντας τα σκεύη σου. Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα, αλλά τουλάχιστον το φιτζάνι του καφέ σου πλέον θα είναι μόνο δικό σου τζιαι εν θα μπορεί να σου το κλέψει κανένας. Εννα φκάλλεις το στούππωμα τζιαι έτσι κανένας εν θα θέλει να κλέψει ένα τρυπημένο φιτζάνιν. Τζιαι άμα θέλεις να το χρησιμοποιήσεις, βάλλεις το στούππωμαν πίσω! Σούπερ επαναστατικό, εννεν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου