18 Νοεμβρίου 2007

Η σαλάτα της δασκαλούας

Υλικά:

  • μαρούλι σγουρό όχι πολύ ψιλοκομμένο
  • καρύδια σπασμένα σε κομματάκια
  • σταφίδες μαύρες
  • ντομάτες
  • αγγουράκια
  • τυρί ένταμ κομμένο σε κύβους
  • μήλο (κατά προτίμηση ξινόμηλο) κομμένο σε λωρίδες
  • καρότο τριμμένο
  • ξύδι βαλσάμικο (2 κουταλιές της σούπας) και ελαιόλαδο (2 κουταλιές της σούπας) ανακατεμένα με μέλι (1 κουταλιά της σούπας)
Κόβουμε, τρίβουμε και ετοιμάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και περιχύνουμε με το μείγμα που φτιάχνουμε με το ξύδι, το ελαιόλαδο και το μέλι. Καλή όρεξη!

1 σχόλιο: