23 Νοεμβρίου 2007

Λουκάνικα

Υλικά1. Λουκάνικα
2.Φραντζόλα
3.Μαρούλι
4.Μαγιονέζα
5.Μουστάρδα
6.Κέτσαπ
Κόβουμε μια φραντζόλα στη μέση. Αφου ψηθούν τα λουκάνικα τα βάζουμε στη φραντζόλα μας. Επίσης για να μην ξεχνάμε , την υγιεινή μας διατροφή βάζουμε το μαρούλι (μπόλικο) μέσα στην φραντζόλα. Μετά αναλόγως γούστων βάζουμε κέτσαπ, μαγιονέζα και μουστάρδα. Είναι πεντανόστιμο και θα γλείφετε τα δάκτυλα σας!

Καλή όρεξη!

3 σχόλια:

  1. Γιώτα εδοκίμασα τες τομάτες με τα αυκά τζαι εν πολλά εύγευστος συνδιασμός. Ιδίως express. 10 λεπτά δουλειά. Εάν δε έχεις τζαι ψουμίν παλιόν, το κάμνεις καπίρες στον φούρνον τζαι απλώνεις το παρασκεύασμαν πουπάνω τζαι γίνεται ένας σπουδαίος τρόπος ανακύκλωσης του ψουμιού. Από τώρα τζαι στο εξής αρχίζω τα variations. Αν ιππέσω σε κανένα αξιοσημείοτον θα το μοιραστώ μαζί σας την συνταγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. K. Yiota pos ta psinoume ta loukanika? Ta vrazoume? 🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή