18 Νοεμβρίου 2007

Και εγένετο σαλάτα!

Αγαπητοί φίλοι, η Δασκαλούα εσιάσιαρε να μας βάλει τη σαλάτα την οποία υποψιάζομαι τρώει για κυρίως φαγητό. Εγώ θέλω τζιαι θκυο πιάτα φαϊ με τούτη για να χορτάσω :)))

Τέλος πάντων, με γεια σου με καλώς τον. Ούτε ένα καλοσώρισμα καλέ. Έτσι ανάλαβα να το κάνω εγώ. Όλα ξεκίνησαν πάνω στη πλάκα. Για να δούμε. Καμιά φορά τούτα τα αυθόρμητα εν τα καλλύττερα.

Το μπλογκ θα λειτουργεί με καθεστώς κοινοκτημοσύνης (όπως π.χ. το Προεδρικές 2008). Ο καθένας που θέλει να συμμετάσχει δεν έχει παρά να στείλει ένα μέηλ στη daskaloua@gmail.com και θα του στείλει πρόσκληση για συμμετοχή. Πατώντας το σχετικό λινκ στη πρόσκληση, το μπλογκ θα προστίθεται στο προφίλ σας. Από εκεί, όπως ακριβώς με το δικό σας μπλογκ θα μπορείτε να ανεβάζετε ποστ με συνταγές. Σημειωτέον ότι με τη αποδοχή της πρόσκλησης γίνεσαι μόνιμα μέλος και θα μπορείς να ανεβάζεις συνταγές όσο συχνά θέλεις.

Συγγραφείς μπορούν να γίνουν και μη μπλόγκερς. Απλά πρέπει να κάνουν εγγραφή στον blogger. Είναι πολύ απλό και σε καθοδηγεί η πρόσκληση!

ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Όταν γράφετε τις συνταγές μη θεωρείτε ΤΙΠΟΤΕ αυτονόητο. Να είστε όσο επεξηγηματικοί γίνεται. Για μένα τον άσχετο με μαγειρική, ας πούμε "Το νερό που βάζουμε θα πρέπει να είναι αρκετό για να βράσει το κριθαράκι" είναι πυρηνική φυσική, δεν είναι συνταγή. Πες κυρία μου " Για κάθε κούπα κριθαράκι χρειαζόμαστε Χ κούπες νερό" αλλιώς μάλλον θα φτιάξω κριθαρόσουπα.

Επίσης όπου μπορεί το ποστ να διανθίζεται από φωτογραφία(ες) θα ήταν καλά να γίνεται.

Άντε και καλά ιστομαγειρέματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου