21 Νοεμβρίου 2007

Pizza time

Παίρνουμε αραβικές πίτες και απλώνουμε πάστα ντομάτας και λίγο αλάτι. Συνεχίζοντας βάζουμε τα υλικά που μας γουστάρουν. Προσωπικά, βάζω τριμμένο τυράκι, μανιτάρια φρέσκα κατά προτίμηση, κομμένα σε λεπτές φέτες, ελιές μαύρες και αυτές κομμένες και κρεμμύδι κομμένο σε λωρίδες. Α! Πάει πολύ να βάλεις και ψιλοκομμένο μαϊντανό! Πασπαλίζεις από πάνω με τυράκι τριμμένο και πάλι. Το αφήνεις για 15-20 λεπτά σε φούρνο στους 180 βαθμούς. Κερδίζει τις εντυπώσεις!

10 σχόλια:

  1. Ωραίος ακούγεται ο συνδυασμός των υλικών. Για μένα μεγάλο ρόλο (αν όχι το μεγαλύτερο παίζει η σάλτσα. Σε λιγότερο από 10 λεπτά σε ένα μικρό κατσαρολάκι μπορούμε να ετοιμάσουμε μια γευσάτη σάλτσα σε μικρή ποσότητα. Αναμιγνύοντας ίσες ποσότητες πάστας και χυμού ντομάτας και προσθέτοντας λίγο ελαιόλαδο, ρίγανη σκόρδο σκόνη και πιπέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάλτε μάνα μου τσιαι λλίο μπέικον οι εξετάσεις αίματος εν ούλλες καλές.Ξέρω τσιαι έναν ανέκδοτο με το μπέικον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έξυπνον να πιάννεις πίτταν αντίν να λαόννεσαι με τα αλέρκα τζαι τα ζυμάρκα. Αντί τυρίν δοκιμάστε μοτζαρέλλαν. Το τυρίν κάμνει την πιό βαρετήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άνοιξες μας την όρεξη πρωι πρωι εσύ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/11/07, 12:27 μ.μ.

    Νομίζω το Сhillies ( Λευκωσία) εν έτσι που κάμνει τα 'πιτσοϊδή' του, δηλαδή με την αραβική τη πίττα και κάμποσα πράματα που πάνω και άφθονο τυρί και spices.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ πάντως εν μόνη μου που το εσκέφτηκα. Εν θα έβαλλα συνταγές άλλου δαμέ. Πού κόφκει τούτο το εστιατόριο που λαλείς; Τζιαμέ στην Λαϊκή γειτονιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/11/07, 9:56 μ.μ.

    In case που ακούστηκε λλίο επιθετικό το κόμμεντ μου:
    εν τζαι είπα πως 'επιασες' την συνταγή άλλου...απλά εθυμίθηκα μια γεύση που αρκετοί Λευκωσιάτες θα έχουν in mind.

    Το εστιατόριο είναι στο τέρμα του δρόμου που εν το Λεβέντειο Μουσείο (πολλά κοντά στη Λαϊκή Γειτονιά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/11/07, 10:35 μ.μ.

    no problem, roam mou. apla eksekathariza to!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρέπει να σου πω δασκαλούα μου, ότι η πίτσα Χατ εψές έχασε ένα καλό πελάτη! Η κόρη μου και οι φίλες της που ήρταν για dvd night ενθουσιαστήκαν με τις πίτσες που τους ετοίμασα σε χρόνο λιγότερο από ότι θα έφτανε το delivery. Για σάλτσα χρησιμοποίησα την απλή Ragu της κνορ και ήταν απλά υπέροχη. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/1/08, 12:27 π.μ.

    Daskaloua eisai mia 8ea (tifla na eshei i vissi). Ekama je go tis pizzoudes simera kai eginan T-E-L-I-E-S. Mes se 30 ora ekamame alopos 6-7 pizzoudes kai oulloi ekaten8ousiastikan.

    Well done.

    ΑπάντησηΔιαγραφή